Op 22 september 2017 gaan wij van start met de nieuwe opleiding Branchediploma Patisserie (specialisatie). Om de juiste lesmethode te testen, organiseren wij een proefdag. Wij kunnen op deze manier de lesdag testen en kijken of er lesmethodes bijgeschaafd moeten worden of nog beter kunnen worden uitgewerkt. Jij mag bij deze gratis proefdag aanwezig zijn! Wij stellen jouw mening namelijk erg op prijs.
Wat gaan we doen?
Het thema van de proefdag gaat over brood. Eerst krijg je een kort gedeelte theorie over meel, desem en gist. Daarna ga je aan de slag met baguettes (twee verschillende soorten), meerzaden brood en Frans roggebrood.
Wanneer?
Vrijdag 23 juni van 10.00-17.00 uur (inclusief schoonmaak)
Deze dag is inclusief lunch (evenals de ‘gewone’ lesdagen)
Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag. Wij hebben plek voor maximaal 8 personen.
Voor wie?
De opleiding Branchediploma Patisserie (specialisatie) is een specialisatie. Je wordt toegelaten tot deze specialisatie wanneer je een professioneel kok of horeca professional bent en/ of je al duidelijk op zelfstandige wijze hebt verdiept in patisserie. Het liefst hebben wij dus deelnemers voor de proefdag die aan deze eisen voldoen. Als je niet zo ervaren bent, maar toch echt heel graag met deze proefdag mee wilt doen, neem dan contact met ons op.
Schrijf je in!
Stuur een mail naar damaris@horecaacademie.nl