Nieuws
Vacaturesite
Zoeken
Zoeken naar:
Ons aanbod
Werken in de keuken
Entree Kok Branche
Entree Kok BBL mbo niveau 1
Basiskok
Brancheopleiding Kok
Next Gen Chef
Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
Kook Clinic
Patisserie Clinic
Cursus Professioneel Koken
Leermeester online
HACCP online
Cursussen
Cursus Professioneel Koken
Professional Culinary Course
English please
Professional Chef Junior
Professional Chef Intermediate
Professional Chef Advanced
Professional Chef Expert
Professional Culinary Course
Werken in de bediening
Barista training
Leermeester in de Horeca
Leermeester online
Sociale Hygiëne online
Voor bedrijven
Boost training op maat
Incompany traject voor jouw bedrijf
Leermeester in de Horeca
Leermeester online
Professioneel Leidinggeven
Barista training
Schrijf je in
Proefles
Over ons
Ons team
De Horeca Academie
Studenten vertellen
Werken bij de Horeca Academie
Contact
Informatie voor leermeesters
Locaties
Onze opleidingen voor
Studenten
Schrijf je in
Proefles
English please
Werken in de keuken
Werken in de bediening
Summer School
Voor bedrijven
Vacaturesite
Zoeken
Nieuws
Locaties
Contact
Over ons
Direct opleidingsadvies
Opleidingsadvies Horeca Academie
Voornaam
*
Achternaam
*
Email adres
*
Telefoonnummer
*
Ik wil gaan werken/ ik werk in de:
*
Keuken
Bediening
Ik spreek Nederlands
*
maak een keuze
Ja
Nee
Een beetje
Land van hoogst behaalde vooropleiding
*
maak een keuze
Nederland
Buiten Nederland
Ik werk wel al in de horeca
*
maak een keuze
Nee
Ja
First of all, we give you credits for answering the questions in Dutch. That was probably not so easy. Thank you for hanging in there. Here is our advice. You can start with the education to become a professional chef! Learn more about this course on the following page:
Professional Chef
First of all, we give you credits for answering the questions in Dutch. That was probably not so easy. Thank you for hanging in there. Here is our advice. At the moment we offer the following (service) training in English: - Barista training You can find more information on the page:
Barista training
Wanneer jij graag in de bediening wilt gaan werken, kun je bij de Horeca Academie de volgende trainingen volgen om je te specialiseren of bij te spijkeren: Bij de Horeca Academie bieden wij de volgende opties:
Sociale Hygiene online
Barista training
SVH Wijn 2
SVH Wijn 3
SVH Wijn 4 (vinoloog)
Ben je op zoek naar een training voor jouw hele team of een incompany 'op maat', neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je.
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2 of voor het SVH diploma Keuken Assistent (KAS). Omdat jij geen diploma hebt gehaald in Nederland, maar wel de taal spreekt, moet jij een intake toets doen voor taal en rekenen. De resultaten van deze toets gaan dan naar een toelatingscommissie. Als beide resultaten voldoende zijn, mag jij met de opleiding starten. Omdat jij aangeeft dat jij al werkt in de horeca, hoef jij geen praktijktest te doen. Wanneer je een voldoende haalt voor taal maar onvoldoende haalt voor rekenen, dan mag jij via een positieve verklaring van jouw werkgever starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Let op: Wanneer je een onvoldoende haalt voor taal, laten wij jou toch een praktijktest doen. Om te kijken hoe jij in de les meekomt. De docent geeft dan advies over welke opleiding je het beste kunt gaan volgen. Stel dat je niet goed mee komt met de les vanwege jouw Nederlandse taal, dan kan je ook kiezen om de opleiding Professional Chef te volgen (in het Engels). Of om eerst een taalcursus ergens anders te volgen en later opnieuw bij ons terug te komen. Als je wel goed mee komt in de les, dan mag je starten met de opleiding Keuken Assistent (SVH KAS). Deze volg je in combinatie met extra taallessen. Hier staat een half jaar voor. Je kunt hierna doorstromen naar de mbo opleiding Basiskok niveau 2.
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2 of voor het SVH diploma Keuken Assistent (KAS). Omdat jij geen diploma hebt gehaald in Nederland, maar wel de taal spreekt, moet jij een intake toets doen voor taal en rekenen. De resultaten van deze toets gaan dan naar een toelatingscommissie. Als beide resultaten voldoende zijn, mag jij met de opleiding starten. Omdat jij aangeeft dat jij niet in de horeca werkt, moet je een praktijktest doen. De docent geeft dan advies over welke opleiding je het beste kunt gaan volgen. Stel dat je niet goed mee komt met de les vanwege jouw Nederlandse taal, dan kan je ook kiezen om de opleiding Professional Chef te volgen (in het Engels). Of om eerst een taalcursus ergens anders te volgen en later opnieuw bij ons terug te komen. Als je wel goed mee komt in de les, dan mag je starten met de opleiding Keuken Assistent (SVH KAS). Deze volg je in combinatie met extra taallessen. Hier staat een half jaar voor. Je kunt hierna doorstromen naar de mbo opleiding Basiskok niveau 2.
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2 of voor het SVH diploma Keuken Assistent (KAS). Omdat jij geen diploma hebt gehaald, moet jij een intake toets doen voor taal en rekenen. De resultaten van deze toets gaan dan naar een toelatingscommissie. Als beide resultaten voldoende zijn, mag jij met de opleiding starten. Wanneer je de toets niet voldoende is gehaald op het onderdeel rekenen, maar als jij wel in de horeca werkt, dan wordt er gevraagd om een intentieverklaring van jouw werkgever. Als jij niet in de horeca werkt, moet je een praktijktest doen. De docent geeft dan advies over welke opleiding je het beste kunt gaan volgen. Als je wel goed mee komt in de les, dan mag je starten met de opleiding Keuken Assistent (SVH KAS). Deze volg je in combinatie met extra taal en/of lessen. Hier staat een half jaar voor. Je kunt hierna doorstromen naar de mbo opleiding Basiskok niveau 2.
Mijn hoogst behaalde diploma
*
maak een keuze
Geen diploma
VMBO (BB, KB, GL, TL)
Havo/ VWO
Mbo (niet horeca)
Basiskok niveau 2 (mbo)
Zelfstandig Werkend Kok (mbo)
Leidinggevende keuken (mbo)
Horeca Ondernemer manager (mbo)
HBO/ Universiteit
Ik werk al in de horeca
*
maak een keuze
Nee
Ja
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Zelfs als je een mbo opleiding hebt afgerond begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Zelfs als je HBO of universiteit hebt afgerond begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op:
sbb
Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op:
sbb
Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op:
sbb
Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op:
sbb
Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Als jij jouw mbo diploma Basiskok niveau 2 niet bij de Horeca Academie hebt behaald, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Leidinggevende keuken niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Als jij jouw mbo diploma Zelfstandig Werkend Kok niet bij de Horeca Academie hebt behaald, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunlessen. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk
hier
meer informatie en plan direct een proefles in!
Wanneer jij het diploma Leidinggevende keuken niveau 4 op zak hebt, kun je bij de Horeca Academie de volgende trainingen volgen om je verder te specialiseren of bij te spijkeren: Bij de Horeca Academie bieden wij de volgende opties:
Patisserie (specialisatie)
Leermeester in de horeca
Professioneel Leidinggeven
Barista training
SVH Wijn 2
SVH Wijn 3
SVH Wijn 4 (vinoloog)
Ben je op zoek naar een training voor jouw hele team of een incompany 'op maat', neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je.
Wanneer jij het diploma Horeca Ondernemer Manager niveau 4 op zak hebt, kun je bij de Horeca Academie de volgende trainingen volgen om je verder te specialiseren of bij te spijkeren: Bij de Horeca Academie bieden wij de volgende opties:
Patisserie (specialisatie)
Leermeester in de horeca
Professioneel Leidinggeven
Barista training
SVH Wijn 2
SVH Wijn 3
SVH Wijn 4 (vinoloog)
Ben je op zoek naar een training voor jouw hele team of een incompany 'op maat', neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je.
CAPTCHA
Δ