Training en proeverij gedistilleerd

Het serveren van gedistilleerde dranken, vergt de nodige kennis en kunde.

Wat is distilleren en wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een blend en een single malt whisky?
Tijdens onze actieve 1-daagse training én proeverij gedistilleerd, leer jij wat je moet weten over het distillatieproces en over de soorten dranken die hierbij horen.

 

Direct inschrijven
18+
Op aanvraag
1 dag
Certificaat

De training en proeverij gedistilleerd

Als je in de horeca werkt of gaat werken, is het noodzakelijk om naast de nodige kennis over bier en wijn ook op de hoogte te zijn van de gedistilleerde dranken. Menig horecabedrijf heeft een groot aanbod in binnenlands en-buitenlands gedistilleerde dranken. Wanneer je deze schenkt aan de gast, is het nuttig om te weten wát je schenkt. Uit welk suikerhoudend basisproduct wordt bijvoorbeeld wodka gemaakt en hoe hoor je nu echt een jenever te serveren? De training en proeverij gedistilleerd zorgt ervoor dat jij duidelijk onderscheid kunt maken tussen alle soorten.

Proeven
Dit doen wij niet door middel van een theoretische training met droge lesstof. Bij de Horeca Academie leren wij door te doen. Bij de training gedistilleerd betekent dit vooral veel proeven. Je proeft tijdens deze training op één dag al 16 dranken. De dranken die aan bod komen tijdens dag één zijn o.a: cognac, armagnac, calvados, rum, cachaça, tequila, wodka, mezcal, gin en meerdere whisky’s.

Deze combinatie van praktijk, theorie én proeverij combineert het noodzakelijke met het aangename en zorgt ervoor dat je met de juiste kennis van zaken achter de bar staat.

Vanwege de proeverij is deze training voor 18 jaar en ouder.

Hoe ziet de indeling van deze training eruit?
Bij deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Het distilleer proces
– Buitenlands gedistilleerd (proeven)
– Whisky (proeven)

Kosten
De prijs voor deze training is op aanvraag. Het is afhankelijk voor hoeveel personen wij de training geven en op welke locatie de training plaatsvindt. Wij kunnen trainingen ook geheel op maat aanbieden.

De training is inclusief:
– Naslagwerk
– Proeven van +/-16 verschillende dranken
– Certificaat

Data & Inschrijven

Neem gerust contact op met ons om een incompany training aan te bieden. Wij kunnen bij jullie op het bedrijf komen of jullie komen naar ons in Den Haag.

Training en proeverij voor jouw bedrijf

Wij bieden deze training aan voor bedrijven.  Neem contact met ons op om een incompany training aan te vragen.

Bel me terug
Inschrijven

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

Training en Proeverij gedistilleerd

Dag 1 (woensdag): 13:00 uur tot 17:00 uur
Dag 2 (woensdag): 13:00 uur tot 17:00 uur (incl. excursie naar Van Kleef)

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten