Nieuwe Patisserie Clinic lesthema’s!
Voor de liefhebbers van bakken, glaceren, maskeren en souffleren, hebben wij de Patisserie Clinic. Het lesprogramma is helemaal vernieuwd en gebaseerd op wereldwijde patisserie, maar uiteraard ook op oer-Hollandse recepturen.
Als je het vak echt wilt leren zoals een professionele patissier van ervaren docenten die zelf uit de praktijk komen, dan volg je de Patisserie Clinic. Het kan zijn vanwege andere verplichtingen dat het volgen van een bakkers opleiding te intensief voor je is. De Patisserie Clinic is dan de perfecte oplossing voor jou! Het lesprogramma is helemaal aangepast en vernieuwd. Een kleine greep uit de lesthema’s:
- Basistechnieken patisserie ( Big five: suiker, creme patissier/beslag, warm en koud/ Chocolade / Boterdeeg / Korstdeeg
- Gebak en taarten (kapsel, slagroomtaart, maskeren, mokkataart, appeltaart)
- Sinterklaas; ga aan de slag met traditionele Sinterklaas lekkernijen ( taaitaai, gevulde speculaas en natuurlijk chocolade!)
- Oostenrijkse traditionele Patisserie
- Italiaans zoet
- Mediterrane Patisserie
Wij leren je niet alleen de receptuur secuur te volgen, maar gaan bij deze Clinic de diepte in. Je kunt de Patisserie Clinic combineren met de Kook Clinic. Dit hoeft natuurlijk niet. Je mag ook alleen maar Patisserie Clinics volgen. Meer informatie over de Patisserie Clinic’s? -> hier.
Direct inschrijven? Dat kan hier!