Nieuws
Vacaturesite
Zoeken
Zoeken naar:
Ons aanbod
Werken in de keuken
Entree Kok Branche
Entree Kok BBL mbo niveau 1
Basiskok
Brancheopleiding Kok
Next Gen Chef
Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
Kook Clinic
Patisserie Clinic
Cursus Professioneel Koken
Leermeester online
HACCP online
Cursussen
Cursus Professioneel Koken
Professional Culinary Course
English please
Professional Chef Junior
Professional Chef Intermediate
Professional Chef Advanced
Professional Chef Expert
Professional Culinary Course
Werken in de bediening
Barista training
Leermeester in de Horeca
Leermeester online
Sociale Hygiëne online
Voor bedrijven
Boost training op maat
Incompany traject voor jouw bedrijf
Leermeester in de Horeca
Leermeester online
Professioneel Leidinggeven
Barista training
Schrijf je in
Proefles
Over ons
Ons team
De Horeca Academie
Studenten vertellen
Werken bij de Horeca Academie
Contact
Informatie voor leermeesters
Locaties
Onze opleidingen voor
Studenten
Schrijf je in
Proefles
English please
Werken in de keuken
Werken in de bediening
Summer School
Voor bedrijven
Vacaturesite
Zoeken
Nieuws
Locaties
Contact
Over ons
Horeca Academie
Blogs
Home
>
Blogs
>
Pagina 2
16 mei 2019
Blog 9: ’80/20′ de waarden van Dutch Cuisine
Door: Severine Meijer Eigenaar Opscheppen met Severine & Docent & mentor aan de Horeca Academie De Nederlandse keuken is...
Lees verder...
7 maart 2019
Blog 8: Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de boete is enorm.
Het lijkt zo makkelijk. Je hebt een leuke actie op jouw website en je kunt even geen mooie foto...
Lees verder...
12 februari 2019
Blog 7: Horeca Ondernemersvisie: De toegevoegde waarde van goed gastheerschap
De reden dat wij bij de Horeca Academie regelmatig praten met horecaondernemers, is dat wij kunnen ontdekken waar de...
Lees verder...
13 december 2018
Blog 6: ‘Het geeft mij een geruststellend gevoel dat ik nooit uitgeleerd ben als kok.’
Het is nooit te laat om te gaan doen wat je leuk vindt. Via een opleiding aan de Horeca...
Lees verder...
4 december 2018
Blog 5: #Ferrymenteren
Fermenteren is niet alleen verROT lekker maar ook nog eens verROT makkelijk. Ook op de Horeca Academie besteden we...
Lees verder...
Vorige
1
2
3
Volgende