De cursus Professioneel Koken is een verdiepend programma waarin je de fundamentele culinaire technieken leert. Deze cursus is voor iedereen die graag kookt. Dus wil je intensief aan de slag met de basistechnieken gericht op het bereiden van gerechten? Start met de cursus professioneel koken.
Volg deze cursus ter voorbereiding op de opleiding Basiskok of als je een professionele hobbykok bent.
Cursus Professioneel Koken
Tijdens de cursus Professioneel koken leer je alle basistechnieken van het koken en deze toe passen in meerdere gerechten. Elke week staat een ander type gerecht centraal. De cursus bestaat deze zomer uit 3 weken. Je hebt drie dagen per week les.
Het programma staat op deze pagina.
Voor wie?
Voor deze cursus hoef je niet te werken in de horeca en je hoeft dit ook niet perse te ambiëren.
Certificaat
Na deelname krijg je een certificaat. Hier staan de onderdelen die je hebt gevolgd op en de technieken die hierbij horen.
Verzorging
De gerechten die je bereidt tijdens de lesdag, worden uiteraard aan het einde van de dag geproefd. Je leert hierbij kritisch kijken en feedback geven en ontvangen.
Door wie?
De koksdocenten van de opleidingen Basiskok en Zelfstandig Werkend Kok geven deze cursus. De docenten worden zoveel mogelijk ingezet op expertise.
Een lesdag is van 10:00 uur tot 17:00 (+lunch verzorgd door ons) uur als volgt opgebouwd:
(bekijk de kalender voor de startdata van de trainingsweken)
10:00 uur Keek op de week
10:15 uur: producten en gereedschap
11:00 uur: Theorie
12:00 uur: Lunch
13:00 Oefenen met technieken
14:45 uur: Gerechten maken (in tweetallen)
16:00 uur: Proeven en opruimen
17.00 uur: Evalueren en vooruitkijken
Programma Cursus Professioneel Koken:
Wekelijks zijn de lesdagen op dinsdag, woensdag en vrijdag. Een lesdag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Let op: Deze cursus zit erg snel vol. Wil je je aanmelden voor deze cursus Professioneel Koken Zorg dat je er snel bij bent!
Week 1 ( dinsdag 22 juli, woensdag 23 juli en donderdag 24 juli) : drie dagen
Lesdagen: dinsdag, woensdag en donderdag
Week 2 (dinsdag 29 juli, woensdag 30 juli en donderdag 31 juli) : drie dagen
Lesdagen: dinsdag, woensdag en donderdag
Week 3 (dinsdag 5 augustus, woensdag 6 augustus en donderdag 7 augustus): drie dagen
Lesdagen: dinsdag, woensdag en donderdag
Welke technieken komen aan bod?
Het gaat hier niet alleen om de losse technieken. Er worden volledige gerechten gemaakt tijdens de lessen. Dit betekent dat ook sauzen, groentes, soepen en andere bereidingswijzen aan bod komen.
Kosten
Je betaalt voor deze cursus professioneel koken €1.710,- voor de gehele week. Betaling gaat via Ideal.
Wil je meer weten over onze annuleringsvoorwaarden? Die vind je hier.
Vul onderstaand formulier in als je wilt dat wij jou terugbellen over de cursus Professioneel koken.
Wij bieden deze cursus aan op onze locatie in Rijswijk en Amsterdam.
Je kunt de gehele cursus boeken en betaald € 1.710,- voor 3 weken.
Week 1 van 22 juli t/m 24 juli
Week 2 van 29 juli t/m 31 juli
Week 3 van 5 aug t/m 7 aug
Heb je vragen? Bel gerust naar 070-3029956