Mijn naam is Frans Coenders, getrouwd en heb drie kinderen (2 dames en 1 jongen). Ik ben al vanaf mijn 17de werkzaam in de Horeca, de laatste 28 jaar als ondernemer. Mijn ervaringen zijn van broodjeszaak tot Michelin niveau in de regio Rotterdam en het Westland. 54 jaar geleden ben ik geboren te Rotterdam en altijd de passie voor koken en ondernemen gehad. In 2022 heb ik besloten om mijn kennis over te dragen. Deze overstap naar de Horeca Academie past perfect bij mijn visie en denkwijze. Doorzettingsvermogen, sociaal, efficiëntie en kennis zijn eigenschappen die een kok moet beheersen.
Ervaringen met de
Horeca Academie
‘Deze opleiding had ik jaren eerder moeten doen!’
Barry, deelnemer
Ervaringen met de
Horeca Academie
‘Bijna alle tijd op de Horeca Academie besteden we aan koken.’
Lindy, deelnemer
Ervaringen met de
Horeca Academie
‘Voor het eerst in mijn leven ga ik met plezier naar school!’
Faisal, deelnemer
Ervaringen met de
Horeca Academie
‘Ik heb in één jaar mijn diploma gehaald!’
Robin, deelnemer