Kom je eten? Onze studenten gaan vanaf 30 augustus weer met hun lessen beginnen. Dat betekent dat we je graag weer ontvangen voor ons diner in ons restaurant in Den Haag!
Wij beginnen met een prachtig menu met het thema ‘Alles uit de zee’. De naam kan niet duidelijker. Op de herkenningstafel komen onder andere: zeekraal, lamsoren, zeemelde, oesterblad, haricot de mer, dolce wier, zeesla, mosselen, harder, steenbolk, wijting, kokkels, Noordzee, krab, hele grijze garnaal.
Voor het menu, de data waarop je kunt komen dineren en om direct te reserveren ga je naar onze dineren pagina —> hier.
Schuif je aan bij onze chefs table in Zwolle?
Een belangrijk onderdeel van de koksopleiding is de restaurant-les waarbij de leerlingen koken voor gasten. Wij nodigen je dan ook van harte uit om bij ons te komen dineren in het leerlingen restaurant. Dineren bij de Horeca Academie is een goede les voor onze leerlingen en voor jou een gezellige avond uit.
Bij de Horeca Academie leren de koks heerlijke gerechten maken. Een 3-gangen menu kost bij de Horeca Academie slechts €17,50.
Het is naast ons diner in Den Haag nu ook mogelijk om voor het diner in Zwolle te reserveren op donderdagen. Je vindt de verschillende diner data op deze pagina –>hier
Door te klikken op de knop menu kun je zien welke menu die avond geserveerd wordt.
De inloop is tussen 17:30 uur en 18:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 20:00 uur. Er kan bij ons alleen betaald worden via de pin. Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. De leerling koks werken in een open keuken, dus neem gerust een kijkje in de keuken. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieet wensen wanneer dit nodig is.
Vanavond worden er in de persconferentie versoepelingen bekend gemaakt voor de horeca en cultuursector. Cafés en restaurants mogen weer open tot 22.00 uur!
Dit betekent voor de Horeca Academie dat wij ons restaurant ook weer voor gasten mogen open stellen. Wij openen onze deuren vanaf 31 januari 2022, met een nieuw concept.
Chefs table
We starten met een intieme ‘Chefs table’ voor maximaal twaalf personen. Hierbij serveren de studenten de gerechten en drankjes zelf aan de gasten, zodat zij de volledige restaurant ervaring krijgen. Zij koken hier een drie-gangen menu voor slechts €17,50. Reserveren raden wij dus zeker aan, want wij weten uit ervaring ( bijvoorbeeld bij de Horeca Academie in Zwolle) dat onze ‘Chefs table’ avonden zeer geliefd zijn. Geleidelijk zullen we dit verder gaan uitbreiden, dus houd onze website in de gaten voor updates. Let op er kan alleen betaald worden met pin!
De Chef table bij de Horeca Academie in Zwolle is vanaf volgende week ook weer geopend. Hiervoor stonden al reserveringen en deze blijven staan tot april. Deze avonden zitten dus helaas al vol tot en met het einde van het jaar.
Het menu
Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. Het thema voor het menu van volgende week is ‘vlees’. In het menu kun je genieten van onder andere kroketjes van kalfsvlees en pulled pork van de kamado.
Reserveer direct!
Bekijk het volledige menu op de dineren pagina en reserveer direct —-> hier!
Gezocht docent – kok
Word jij onze nieuwe docent kok (parttime)?
Heb jij een passie voor koken én het opleiden van de chefs van de toekomst? Dan zoeken wij jou! De Horeca Academie is een persoonlijke en groeiende (particuliere) opleider die studenten klaarstoomt voor een carrière in de horeca. Bij ons draait alles om kwaliteit, vakmanschap en gezelligheid. Onze opleidingen worden geleid door échte horeca-experts, voor échte horeca-experts – en misschien ben jij binnenkort wel onderdeel van ons team.
De Horeca Academie
De Horeca Academie is een snel groeiende particuliere opleider binnen de Horeca branche. Deelnemers van de Horeca Academie willen hun vakbekwaamheid verhogen als (zelfstandig werkend) kok, leidinggevende, horeca medewerker, gespecialiseerd kok of manager.
Wij laten je graag zien hoe een lesdag eruit ziet bij de Horeca Academie. Het is daarom mogelijk om een proefles te volgen voor één van de koksopleidingen.
Meld je snel aan, want de proeflessen zitten snel vol.