Trots presenteren wij onze vacaturesite! Vanaf nu is het mogelijk om als leerbedrijf of werkplek jouw vacature onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers. Ook kunnen onze (oud)studenten of horeca medewerkers zich aanbieden op onze website door zelf een cv te plaatsen. Kijk direct of er een geschikte kandidaat voor jouw vacature bij zit.
Wil jij jouw vacature of cv onder de aandacht brengen bij ruim 14.000 websitebezoekers per maand? Plaats dan nu gratis jouw cv of vacature op onze nieuwe vacaturesite. Na handmatige controle plaatsen wij het op onze site en deze plaatsing blijft 3 maanden beschikbaar.
We love patisserie! Onze specialisatie opleiding Patisserie bestaat nu 2 jaar. Dat willen wij graag vieren op een wel heel bijzondere manier. Wij geven één studiebeurs weg voor de opleiding Patisserie voor volgend schooljaar. Als je de studiebeurs wint, mag je in september gratis aan deze specialisatie opleiding deelnemen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!
Waarom een specialisatie opleiding Patisserie?
Het is een absolute meerwaarde voor een restaurant om een kok in dienst te hebben die zich in patisserie heeft gespecialiseerd. Dit geeft een restaurant net dat extra toefje expertise. Denk aan huisgemaakte bonbons en taarten en altijd eigen brood vooraf. Met de eenjarige specialisatie opleiding Patisserie van de Horeca Academie kan een kok in één jaar voldoende kennis opdoen om een restaurant op een hoger niveau te brengen.
Wie mag er deelnemen aan deze winactie?
Ben jij een professionele kok en heb jij je altijd al willen specialiseren in patisserie? Dit is jouw kans om een gratis opleiding patisserie te winnen. Je kunt ook als werkgever of leidinggevende in de horeca deelnemen aan deze winactie om één van jouw werknemers in het zonnetje te zetten en deze studiebeurs voor hem/haar te winnen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!
Waarom een specialisatie opleiding Patisserie?
Het is een absolute meerwaarde voor een restaurant om een kok in dienst te hebben die zich in patisserie heeft gespecialiseerd. Dit geeft een restaurant net dat extra toefje expertise. Denk aan huisgemaakte bonbons en taarten en altijd eigen brood vooraf. Met de eenjarige specialisatie opleiding Patisserie van de Horeca Academie kan een kok in één jaar voldoende kennis opdoen om een restaurant op een hoger niveau te brengen. Als bedrijf kun je nu jouw favoriete medewerkers nomineren voor een studiebeurs Patisserie.
We love patisserie! Onze specialisatie opleiding Patisserie bestaat nu 2 jaar. Dat willen wij graag vieren op een wel heel bijzondere manier. Wij geven één studiebeurs weg voor de opleiding Patisserie voor volgend schooljaar. Als je de studiebeurs wint, mag je in september gratis aan deze specialisatie opleiding deelnemen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!
Wie mag er deelnemen aan deze winactie?
Je kunt als werkgever of leidinggevende in de horeca deelnemen aan deze winactie om één van jouw werknemers in het zonnetje te zetten en deze studiebeurs voor hem/haar te winnen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!
Op woensdag 23 oktober gaan wij op excursie naar Koppert Cress en jij mag als student van de Horeca Academie gratis mee. Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.
In 2006, werd de locatie in Monster, in het Westland, uitgebreid tot 1,7 ha en een gloednieuw onderdeel in gebruik genomen. Na de grootse opening is het bedrijf nu in staat, om te gaan met de aanzienlijk groei die het de afgelopen jaren kent en de toenemende interesse voor haar product. Een interesse die in Monster wordt gestimuleerd in het ‘Cressperience’. De actieve benadering van eindverbruikers door Koppert Cress, garandeert bewustwording van en creëert vraag voor het innovatieve aanbod. Met Cressperience heeft het bedrijf een eigen ontmoetingsruimte en demonstratiekeuken, waar chefs kennis maken met het product en eindeloos kunnen experimenteren.
Praktisch:
Datum 23 oktober 2019
Tijd 10:00 uur – 11:30 uur (valt in toetsweek)
Locatie: Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
Nederland
Meld je aan via frederike@horecaacademie.nl inschrijven, graag vóór 7 oktober 2019
Ben je werkzoekende in de horeca of heb je openstaande vacatures in jouw horeca bedrijf?