Waarom een specialisatie opleiding Patisserie?
Het is een absolute meerwaarde voor een restaurant om een kok in dienst te hebben die zich in patisserie heeft gespecialiseerd. Dit geeft een restaurant net dat extra toefje expertise. Denk aan huisgemaakte bonbons en taarten en altijd eigen brood vooraf. Met de eenjarige specialisatie opleiding Patisserie van de Horeca Academie kan een kok in één jaar voldoende kennis opdoen om een restaurant op een hoger niveau te brengen. Als bedrijf kun je nu jouw favoriete medewerkers nomineren voor een studiebeurs Patisserie.
We love patisserie! Onze specialisatie opleiding Patisserie bestaat nu 2 jaar. Dat willen wij graag vieren op een wel heel bijzondere manier. Wij geven één studiebeurs weg voor de opleiding Patisserie voor volgend schooljaar. Als je de studiebeurs wint, mag je in september gratis aan deze specialisatie opleiding deelnemen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!
Wie mag er deelnemen aan deze winactie?
Je kunt als werkgever of leidinggevende in de horeca deelnemen aan deze winactie om één van jouw werknemers in het zonnetje te zetten en deze studiebeurs voor hem/haar te winnen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!
Op woensdag 23 oktober gaan wij op excursie naar Koppert Cress en jij mag als student van de Horeca Academie gratis mee. Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.
In 2006, werd de locatie in Monster, in het Westland, uitgebreid tot 1,7 ha en een gloednieuw onderdeel in gebruik genomen. Na de grootse opening is het bedrijf nu in staat, om te gaan met de aanzienlijk groei die het de afgelopen jaren kent en de toenemende interesse voor haar product. Een interesse die in Monster wordt gestimuleerd in het ‘Cressperience’. De actieve benadering van eindverbruikers door Koppert Cress, garandeert bewustwording van en creëert vraag voor het innovatieve aanbod. Met Cressperience heeft het bedrijf een eigen ontmoetingsruimte en demonstratiekeuken, waar chefs kennis maken met het product en eindeloos kunnen experimenteren.
Praktisch:
Datum 23 oktober 2019
Tijd 10:00 uur – 11:30 uur (valt in toetsweek)
Locatie: Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
Nederland
Meld je aan via frederike@horecaacademie.nl inschrijven, graag vóór 7 oktober 2019
Ben je werkzoekende in de horeca of heb je openstaande vacatures in jouw horeca bedrijf?
Kom je eten? Onze studenten gaan vanaf 30 augustus weer met hun lessen beginnen. Dat betekent dat we je graag weer ontvangen voor ons diner in ons restaurant in Den Haag!
Wij beginnen met een prachtig menu met het thema ‘Alles uit de zee’. De naam kan niet duidelijker. Op de herkenningstafel komen onder andere: zeekraal, lamsoren, zeemelde, oesterblad, haricot de mer, dolce wier, zeesla, mosselen, harder, steenbolk, wijting, kokkels, Noordzee, krab, hele grijze garnaal.
Voor het menu, de data waarop je kunt komen dineren en om direct te reserveren ga je naar onze dineren pagina —> hier.
Schuif je aan bij onze chefs table in Zwolle?
Een belangrijk onderdeel van de koksopleiding is de restaurant-les waarbij de leerlingen koken voor gasten. Wij nodigen je dan ook van harte uit om bij ons te komen dineren in het leerlingen restaurant. Dineren bij de Horeca Academie is een goede les voor onze leerlingen en voor jou een gezellige avond uit.
Bij de Horeca Academie leren de koks heerlijke gerechten maken. Een 3-gangen menu kost bij de Horeca Academie slechts €17,50.
Het is naast ons diner in Den Haag nu ook mogelijk om voor het diner in Zwolle te reserveren op donderdagen. Je vindt de verschillende diner data op deze pagina –>hier
Door te klikken op de knop menu kun je zien welke menu die avond geserveerd wordt.
De inloop is tussen 17:30 uur en 18:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 20:00 uur. Er kan bij ons alleen betaald worden via de pin. Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. De leerling koks werken in een open keuken, dus neem gerust een kijkje in de keuken. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieet wensen wanneer dit nodig is.