Werken in de keuken

Als kok ben je creatief, praktisch, innovatief en georganiseerd. Bij de Horeca Academie brengen wij je verder in je keuken carrière. Dit kan door middel van een praktijkgerichte mbo opleiding om in één jaar een erkend koksdiploma te halen of een praktische training om jouw vaardigheden te verbeteren. Spijker je kennis bij met een online training en blijf altijd ‘up-to-date’ van de actuele veiligheids- en hygiëneregels.

Horeca kalender

Basiskok
27 januari 2025
Alkmaar
Inschrijven
Basiskok
27 januari 2025
Houten
Inschrijven
Basiskok
27 januari 2025
Rijswijk
Inschrijven
Basiskok
27 januari 2025
Zwolle
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
27 januari 2025
Rijswijk
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
27 januari 2025
Rijswijk
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
29 januari 2025
Alkmaar
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
29 januari 2025
Houten
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
29 januari 2025
Houten
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
30 januari 2025
Zwolle
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
30 januari 2025
Zwolle
Inschrijven
Basiskok
3 maart 2025
Alkmaar
Inschrijven
Basiskok
3 maart 2025
Houten
Inschrijven
Basiskok
3 maart 2025
Rijswijk
Inschrijven
Basiskok
3 maart 2025
Zwolle
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
3 maart 2025
Rijswijk
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
3 maart 2025
Rijswijk
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
5 maart 2025
Alkmaar
Inschrijven

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten