Werken in de Keuken
Neem een kijkje in de keuken
Als kok ben je creatief, praktisch, innovatief en georganiseerd. Bij de Horeca Academie brengen wij je verder in je keuken carrière. Dit kan door middel van een praktijkgerichte mbo opleiding om in één jaar een erkend koksdiploma te halen of een praktische training om jouw vaardigheden te verbeteren. Spijker je kennis bij met een online training en blijf altijd ‘up-to-date’ van de actuele veiligheids- en hygiëneregels.
Wil jij jouw productkennis verbeteren en wil jij leren hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat?
Deze entree koksopleiding leidt op tot het erkende mbo niveau 1 diploma.
Jij wilt een koksopleiding volgen maar wilt niet werken met dierlijke producten en wilt graag als plant-based kok opgeleid worden.
Wil jij het koksdiploma halen zonder theorietoetsen en verplichte vakken?
Jij gaat direct voor het diploma Zelfstandig Werkend Kok.
Je bent ambitieus om souschef te worden of de chef.
Je hebt het diploma Basis kok maar je wilt verder. Nog beter koken en leidinggeven beter onder de knie krijgen.
Ben jij die hobbykok die zijn kennis wilt verbreden door middel van deze 10-daagse Kook Clinic?
Jij bent een echte bak perfectionist met een vaste hand en volgt graag de exacte receptuur op.
Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.