Nieuws
Vacaturesite
Zoeken
Zoeken naar:
Ons aanbod
Werken in de keuken
Entree Kok Branche
Entree Kok BBL mbo niveau 1
Basiskok
Brancheopleiding Kok
Next Gen Chef
Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
Kook Clinic
Patisserie Clinic
Cursus Professioneel Koken
Leermeester online
HACCP online
Cursussen
Cursus Professioneel Koken
Professional Culinary Course
English please
Professional Chef Junior
Professional Chef Intermediate
Professional Chef Advanced
Professional Chef Expert
Professional Culinary Course
Werken in de bediening
Barista training
Leermeester in de Horeca
Leermeester online
Sociale Hygiëne online
Voor bedrijven
Boost training op maat
Incompany traject voor jouw bedrijf
Leermeester in de Horeca
Leermeester online
Professioneel Leidinggeven
Barista training
Schrijf je in
Proefles
Over ons
Ons team
De Horeca Academie
Studenten vertellen
Werken bij de Horeca Academie
Contact
Informatie voor leermeesters
Locaties
Onze opleidingen voor
Studenten
Schrijf je in
Proefles
English please
Werken in de keuken
Werken in de bediening
Summer School
Voor bedrijven
Vacaturesite
Zoeken
Nieuws
Locaties
Contact
Over ons
Belangrijke informatie
voor bedrijven.
Home
>
Informatie voor bedrijven
>
Pagina 2
26 juli 2018
Waarom leerbedrijf worden in de Horeca?
Waarom de moeite nemen om een leerling te begeleiden? Voor veel Horeca bedrijven is dit een veelgestelde vraag. Leerlingen...
Lees verder...
26 juli 2018
Hoe werkt de subsidie aanvraag voor leerbedrijven in de Horeca?
Mijn leerling volgt een opleiding aan de Horeca Academie, kan ik dan als werkgever subsidie aanvragen? Ja, de subsidieregeling...
Lees verder...
8 december 2016
Arbeidsovereenkomst, stageovereenkomst of alleen BPVO?
Als onderwijsinstelling hebben wij deze vraag vaak gesteld gekregen. Wat voor een contract mag ik mijn BBL leerling geven?...
Lees verder...
23 november 2016
Subsidieregeling praktijkleren bij de Horeca Academie
Subsidieregeling De subsidieregeling is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling....
Lees verder...
Vorige
1
2