In het kader van ‘ de Horeca Academie als centrum van Innovatie en Creatie’ heeft de Horeca Academie jou voorgedragen als creatiekandidaat voor het eerste Horeca Academie InnovatieLab op vrijdag 16 juni 2017. In het Horeca Academie InnovatieLab wordt gewerkt aan trends en ontwikkelingen binnen de horeca. Denk hierbij aan conceptontwikkeling, recepturen, dranken, nieuwe benaderingen van traditionele technieken enzovoort.
Tijdens deze eerste editie van het Horeca Academie Innovatielab ben jij uitgekozen om een nieuwe receptuur te bedenken voor het traditionele recept van ‘Brood’. Jij kan zelf iemand voordragen om jou te assisteren tijdens jouw experiment, je mag ook alleen jouw recept uitwerken.
Omdat wij streven naar pure innovatie, moet jouw receptuur aan de volgende voorwaarden voldoen:
Laat voor 12 mei weten of je komt en eventueel met wie. Stuur dan uiterlijk voor vrijdag 9 juni jouw ingrediëntenlijst door naar severine@horecaacademie.nl.
De broden worden door een vakjury beoordeeld. Het winnende brood wordt uiteindelijk verkocht als glutenvrij alternatief bij lunchroom PeP in Den Haag. De prijs die de winnaar krijgt een persbericht met foto, roem én een geldbedrag van €250,-
Praktische informatie:
Wanneer: vrijdag 16 juni 2017 van 9:30 uur tot 13:00 uur
Waar: KookLab Horeca Academie Den Haag
Wie: 8 aangedragen deelnemers
Hoe: Meld je aan door een mail te sturen naar info@horecaacademie.nl