Onze winterschool zit al bijna vol. Wij hebben om precies te zijn nog drie plekken vrij voor de cursus Professioneel koken die start op 28 december.

Tijdens de cursus Professioneel koken leer je alle basistechnieken van het koken en deze toe passen in meerdere gerechten. Elke week staat een ander type gerecht centraal. De cursus bestaat uit 3 weken. Je hebt 3 dagen per week les. Het programma staat op deze pagina.  Je kunt kiezen om het hele programma te volgen, maar je mag er ook voor kiezen om maar één of twee weken aan te sluiten.

Voor wie?

  • Voor de enthousiaste thuiskok die het professioneel wil aanpakken.
  • Iedereen die aankomende winter intensief aan de slag wil gaan met basistechnieken gericht op het bereiden van gerechten.
  • Ideaal voor studenten die willen starten met de officiële opleiding Basiskok niveau 2 en nog geen ervaring hebben in de professionele keuken.
  • Om je te oriënteren om te kijken of een opleiding aan de Horeca Academie iets voor jou is.
  • Als je de opleiding Keuken Assistent niveau 1 of de Kook Clinic hebt afgerond en meer verdieping wenst.
  • Als je de opleiding Basiskok niveau 2 volgt en extra wilt oefenen, kan de Winter School een goede bijspijker cursus zijn.

Voor deze cursus hoef je nog niet te werken in de horeca. Voor het volledige lesprogramma en meer informatie: klik —>hier